by marloes.

In 2007 haalde ik mijn doctoraal Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden. Met terugwerkende kracht was mijn beslissing om psychologie te gaan studeren één van mijn betere keuzes tot nu toe, omdat ik mateloos geïnteresseerd ben in gedrag van mensen. Tijdens en na mijn studie deed ik in verschillende functies ervaring op met het trainen en coachen van jonge mensen.

Momenteel werk ik als coach en docent op de Hogeschool Rotterdam, waar ik me voornamelijk bezighoud met het coachen en begeleiden van individuele studenten en het geven van trainingen aan groepen studenten (omgaan met faalangst, studeren met dyslexie, leren leren). En dat vind ik de mooiste baan die ik me kan bedenken (afgezien van koala verzorger in een Australische dierentuin misschien).

Toen ik een tijd geleden van verschillende kanten gevraagd werd om jongeren te helpen met uiteenlopende problemen, besloot ik dit naast mijn werk op de Hogeschool ook op zelfstandige basis te gaan doen. Want hoe meer jonge mensen ik kan helpen, hoe mooier het is.

Naast het coachen van jonge mensen vind ik stukjes schrijven ook helemaal mooi. Vandaar dat ik ooit besloot een blog te beginnen met daarop allemaal stukjes waarin ik me afvraag waarom mensen doen wat ze doen. Ook dat doe ik inmiddels als zelfstandige. Ik schrijf onder andere voor Profielen, het onafhankelijke magazine van de Hogeschool Rotterdam, en voor Leren Leren Schiedam.

Wil je meer over mij weten, neem dan gerust een kijkje op mijn blog.

coaching schiedam