by marloes.
bloggen schiedam

Zolang ik me kan herinneren schrijf ik al. In de jaren 80 bestond er alleen nog niet echt een platform om stukjes te publiceren, behalve je dagboek en de schoolkrant dan natuurlijk. Gelukkig leven we inmiddels niet meer dit stenen tijdperk, en kan iedereen een blog beginnen. Met alle gevolgen van dien.

Op mijn blog schrijf ik stukjes waarin ik me (geïrriteerd) afvraag waarom mensen doen wat ze doen en soms of dat ook een beetje slimmer kan. Daarbij gebruik ik het kleine beetje kennis dat ik heb over psychologie en mijn ervaringen als coach.

Mijn stukjes kunnen gaan over wat ik om me heen of in het nieuws zie of wat ik op mijn werk of thuis meemaak. En over Morris natuurlijk.

Inmiddels schrijf ik ook in opdracht van anderen. Ik schrijf onder andere voor Profielen, het onafhankelijke magazine van de Hogeschool Rotterdam, en voor Leren Leren Schiedam.

Wil je dat ik voor jouw bedrijf blogposts of andere teksten schrijf? Neem dan gewoon eventjes contact op.

coaching schiedam