over marloes.

by marloes.
coaching

Ik haalde mijn doctoraal Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden. Tijdens en na mijn studie deed ik in verschillende functies ervaring op met het trainen en coachen van studenten.

Momenteel werk ik als coach en docent op de Hogeschool Rotterdam, waar ik me voornamelijk bezighoud met het begeleiden en coachen van individuele studenten. En dat vind ik de mooiste baan die ik me kan bedenken (afgezien van koala verzorger in een Australische dierentuin misschien).

Daarnaast vind ik stukjes schrijven het leukste dat er is. Dat doe ik op dit blog, waar ik me vaak afvraag waarom mensen doen wat ze doen en of dat misschien een beetje handiger kan. Verder schrijf ik onder andere voor Profielen, het magazine van de Hogeschool Rotterdam, en voor Leren Leren Schiedam.

Wil je dat ik voor jouw bedrijf of website blogposts of andere teksten schrijf? Mail dan naar marloes@marloesvanderhoeven.nl