Home Psychologie & lifehacks Nutella is misschien wel de beste lifehack van allemaal
Nutella is misschien wel de beste lifehack van allemaal

Nutella is misschien wel de beste lifehack van allemaal

written by marloes. 28 juni 2017

Van Nutella word je knap en succesvol

De eerste blogpost die ik op dit blog schreef ging over 8 lifehacks waar jij knapper, slimmer en succesvoller van zou worden. Als je ze kan dan he. Het is tot nu toe nog altijd de meest gelezen post, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik er in elk artikel weer naar link. De laatste lifehack is Nutella.

Alledrie de mensen die het hebben gelezen vonden vonden het een leuk stukje. En twee van de drie zeiden:

Hahahahahahahahahahahaha echt grappig die laatste, Nutella, hahahahahahaha.”

Ok dank je, maar het is geen grapje. Het staat voor iets groters. Want behalve dat het de lekkerste uitvinding ter wereld is, zowel op een witte boterham als uit het vuistje,* betekent Nutella de lifehack dat je maar beter zoveel mogelijk kan genieten van leuke, mooie en lekkere dingen die er NU zijn. NU-tella. Ja. Dat is een slechte woordgrap. Dus?

Het gaat om de Nu in Nutella

Nu komt nooit meer terug. Dus als jij de hele tijd zit te huilen om wat er vroeger (of gisteren) is gebeurd, verlies je zo een hele hoop nu en daar is weinig aan kan ik je vertellen. Vroeger kun je namelijk helemaal niks meer aan veranderen en wat je niet kan veranderen moet je ook geen energie in steken. Dus get even over it, shit gebeurt. Stukje acceptatie.

De hele dag lopen stressen over wat er nog gaat komen is ook niet handig. Het levert je helemaal niks op, het kost alleen maar heel veel energie, tijd en humeur. Energie, tijd en humeur die je beter aan nuttige of leuke dingen kan besteden. Zoals Nutella receptjes bedenken en maken.

Al met al is het helemaal niet zo’n gekke lifehack. En nu wil jij natuurlijk weten hoe…. Welnu, om een beginnetje te maken heb ik hier alvast de beste recepten met dit fantastische goedje verzameld die ik kon vinden. Doe er je voordeel mee.

To be continued.

 

*Maar ook Nutella op je pannenkoeken, wafels, pizza of een stokbroodje. Nutella in je cheesecake, muffins en chocolademousse. En eventueel als je geen witte boterhammen meer in huis hebt, op een bruine boterham. Nutella.

Meer lezen