Home Me myself and I Update #4: Ik kan niet deadliften
Update #4: Ik kan niet deadliften

Update #4: Ik kan niet deadliften

written by marloes. 11 juni 2017

Ik heb met mezelf afgesproken een keer per twee, nee drie (er moet wel iets interessants te melden zijn) weken een persoonlijke update posten met daarin mijn progressie. Ik heb immers gezegd dat mijn blog me gaat helpen met herstellen en de beste versie van mezelf worden en bovendien kan ik wel een extra stok achter de deur gebruiken.

Ik heb namelijk nog altijd last van een zeer ernstige vorm van fernweh en een van de symptomen is een verlaagde motivatie om verstandige dingen te doen, zoals gezond eten, voldoende water drinken en dat soort zaken. Ik vind dat behoorlijk kinderachtig van mezelf en ik heb besloten dat de aanval de beste tactiek is: ik ga deze week een keer extra trainen. Als de motivatie niet naar mij komt…

Vorige week trainde ik voor het eerst weer sinds mijn vakantie en kwam ik tot de ontdekking dat ik niet kan deadliften. Mijn trainer geeft namelijk altijd complimenten als ik een oefening goed uitvoer, nu bleef het eerst heel lang stil en toen ik na mijn eerste serie hoopvol naar hem keek zei hij:

Ok…. dat moeten we nog even een beetje meer trainen…” – teleurgestelde personal trainer

De boodschap was duidelijk, ik deadlift als een debiel. En dat, beste lezer, kan ik slecht hebben. Daarom is mijn voornemen voor de rest van dit jaar om net zo lang te oefenen tot ik miss deadlift 2017 ben. Ok, of om gewoon te kunnen deadliften, mij best.

Tot be continued.

 

 

 

Meer lezen